ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστική καταγγελία 17χρονης – «Με βίαζε ο θείος μου και με απειλούσε να μη μιλήσω»

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστική καταγγελία 17χρονης – «Με βίαζε ο θείος μου και με απειλούσε να μη μιλήσω»

Τα όσα φρικτά έζησε στα χέρια του θείου της για έξι ολόκληρα έτη, από τα 9 της χρόνια, μια 17χρονη σήμερα κοπέλα στη Θεσσαλονίκη.

Από το 2013 μέχρι και το 2019 ο 50χρονος σήμερα θείος της ασελγούσε σε βάρος της.

Οι γονείς του κοριτσιού ήταν χωρισμένοι και τους έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια, με αποτέλεσμα το κορίτσι να ζει με τη γιαγιά του, στην περιοχή της Θέρμης. Σήμερα ζει στο εξωτερικό, αλλά βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει την κόλαση που ζούσε στην αστυνομία.

«Όταν έβρισκε ευκαιρία το έκανε», περιγράφει η ανήλικη που ζούσε έναν εφιάλτη από τα 9 μέχρι και τα 15 της χρόνια.

Η μαρτυρία του κοριτσιού οδήγησε στη σύλληψη του συγγενικού της προσώπου, που κρατείται στις φυλακές Γρεβενών, κατηγορούμενος για: βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών και της κατάχρησης ανηλίκου.

Σύμφωνα με την ανήλικη, δεχόταν απειλές να μην μιλήσει σε κανέναν, ούτε και στον πατέρα της, επειδή «θα γινόταν μακελειό», ή «θα πέθαινε ο παππούς»…

Η δικογραφία αφορά στα αδικήματα του βιασμού, κατάχρησης ανηλίκων όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα 12 έτη. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.