Φθιώτιδα: Έκαναν τσακωτούς κλέφτες ΑΤΜ στα Καμένα Βούρλα – Πως χάλασε το σχέδιό τους

Φθιώτιδα: Έκαναν τσακωτούς κλέφτες ΑΤΜ στα Καμένα Βούρλα – Πως χάλασε το σχέδιό τους

Για μία ακόμη φορά το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Καμένα Βούρλα, γίνεται στόχος κακοποιών. Γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες επιχείρησαν να «σηκώσουν» το ΑΤΜ που βρίσκεται στον προθάλαμο του καταστήματος πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους απέναντι και στην κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών.

Οι θρασύτατοι κλέφτες έσπασαν τζάμι και παραβίασαν πόρτα ασφαλείας της Τράπεζας προκειμένου να φτάσουν στους πύρους που κρατούσαν το βαρύ μηχάνημα, έχοντας σκοπό να το φορτώσουν σε κλεμμένο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το συγκεκριμένο όχημα, το οποίο ανήκει σε αλλοδαπό, είχε δηλωθεί η κλοπή του τον περασμένο Ιούνιο στη Γλυφάδα Αττικής.

Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από περίοικους και άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή, πλην όμως οι δράστες πρόλαβαν να εξαφανιστούν. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.