Far West: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Ένας τραυματίας (βίντεο)

Far West: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Ένας τραυματίας (βίντεο)

Πυροβολισμοί έπεσαν πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ερμού, όπου τραυματίσθηκε από σφαίρα στο πόδι ένας πολίτης, ενώ οι δράστες έφυγαν με ΙΧ από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο αυτοκίνητα ενεπλάκησαν στο περιστατικό. Διαπληκτίστηκαν, με αποτέλεσμα ο ένας να κατέβει από το αυτοκίνητό έχοντας στο χέρι του όπλο και να πυροβολήσει τον άλλον στην μηριαία αρτηρία.

Η κοπέλα που ήταν στο περιστατικό μαζί με τον τραυματία εξιστόρησε στο GRTimes.gr το πως ξεκίνησε ο διαπληκτισμός που κατέληξε σε πυροβολισμό: «Ο οδηγός του απέναντι αυτοκινήτου, αναφώνησε: ”Πως βγαίνεις έτσι στην στροφή!” και μετά κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τον σημάδεψε με το όπλο» αναφέρει η ίδια.

Να σημειωθεί, ότι το ΕΚΑΒ έφτασε έγκαιρα στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Αυτή τη στιγμή, ο 35χρονος μεταφέρεται σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η σφαίρα δεν πέτυχε αρτηρία και ο άτυχος άντρας θα αναρρώσει γρήγορα.

Όσον αφορά στον δράστη, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, είδε το αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχοντας βάλει όπισθεν από το σημείο.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα για έναν διαπληκτισμό γίνεται κατανοητό πόση ζημιά έφερε η καραντίνα στην ψυχική υγεία των πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.