Το όποιο «κόμμα Καρυστιανού»-αν υπάρξει-θα γίνει 40 ημέρες πριν τις εκλογές. Τέλος

Τύρναβος: Αιματηρό επεισόδιο με σκερπάνι μεταξύ Αλβανών

Τύρναβος: Αιματηρό επεισόδιο με σκερπάνι μεταξύ Αλβανών

Σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου μπροστά στα μάτια δεκάδων κατοίκων του Τυρνάβου, όταν δυο Αλβανοί έκλεισαν με το αυτοκίνητό τους τον δρόμο στο όχημα που οδηγούσε ένας ομοεθνής τους με τον οποίο έχουν προσωπικές διαφορές.

Οι δράστες βγήκαν από το αυτοκίνητο και επιτέθηκαν στο ακινητοποιημένο όχημα του συμπατριώτη τους, το οποίο άρχισαν να χτυπούν με… σκεπάρνι προσπαθώντας να σπάσουν τα τζάμια! Όμως, κατάφεραν να τραυματιστούν οι… ίδιοι από τα θραύσματα και διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου συνελήφθησαν!

Μαζί τους συνελήφθη και το θύμα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας στη Λάρισα, ο οποίος άσκησε διώξεις για πρόκληση φθορών, διατάραξη κοινής ειρήνης και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. κατά περίπτωση, όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε εντολή να αφεθούν όλοι ελεύθεροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.