Ελλάδα η Κολομβία της Ευρώπης – Δολοφονήθηκε 59χρονος μέσα στο σπίτι του στην Ηλεία

Ελλάδα η Κολομβία της Ευρώπης – Δολοφονήθηκε 59χρονος μέσα στο σπίτι του στην Ηλεία

Με Κολομβία θυμίζει η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς οι δολοφονίες έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο, το τελευταίο συμβάν έλαβε χώρα στην Ηλεία, εκεί που ένας 59χρονος άνδρας δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης όταν ένας μαυροφορεμένος άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, διέρρηξε το σπίτι του θύματος, ο οποίος ήταν οδηγός ταξί, και του κατάφερε θανάσιμο χτύπημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δέχθηκε χτυπήματα με βαρύ αντικείμενο.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, γείτονες του θύματος είδαν να βγαίνει από το σπίτι ένας άνδρας ο οποίος κρατούσε δύο βαλίτσες ή σακούλες στα χέρια και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Να σημειωθεί πως το σπίτι του θύματος ήταν στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο Καπελέτο, του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κ.Υ. Βάρδας και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου, δυστυχώς, άφησε την τελευταία του πνοή.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της αστυνομίας, που διεξάγουν έρευνα εντός του οικήματος για τη συλλογή στοιχείων, αλλά και επιχειρούν τον εντοπισμό του δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.