Θεσσαλονίκη: 39χρονος βγήκε στο μπαλκόνι του & άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα!

Θεσσαλονίκη: 39χρονος βγήκε στο μπαλκόνι του & άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα!

Τον τρόμο προκάλεσε το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Ιουνίου ένας 39χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους βγήκε στο μπαλκόνι του κι άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με καραμπίνα.

Συγκεκριμένα, η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφαλείας Θεσσαλονίκης οδήγησε στη σύλληψη του 39χρονου Έλληνα, μετά από περιστατικό με άσκοπους πυροβολισμούς, από μπαλκόνι πρώτου ορόφου οικίας, όπου διαμένει, στην περιοχή του Ευόσμου.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης δικογραφία για παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στην οικία του αλλά και σε οικία στην περιοχή της Ποντοηράκλειας Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Μία κυνηγετική καραμπίνα με προσαρτημένη αυτοκόλλητη φυσιγγιοθήκη έξι φυσιγγίων,
• Δύο πιστόλια των 9 mm,
• Δύο μεταλλικοί γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου G3,
• Οκτώ γεμιστήρες πιστολιού,
• Πλήθος φυσιγγίων,
• Ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο στρατιωτικού τύπου,
• Ένα φορητό ασύρματο μάρκας με δύο μπαταρίες και
• Ένας αυτοσχέδιος εμπρηστικός – εκρηκτικός μηχανισμός με φυτίλι συνδεδεμένος με γκρι κολλητική ταινία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.