Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου στη Θεσσαλονίκη – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου στη Θεσσαλονίκη – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές φαίνεται πως ταυτοποίησαν τους δράστες της άγριας επίθεσης κατά του 15χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Να υπενθυμιστεί πως η επίθεση σημειώθηκε την Κυριακή, όταν ο νεαρός είχε πάει βόλτα με έναν φίλο του.

Τα παιδιά βρίσκονταν στην περιοχή του Ευόσμου, όταν ένα άτομο τούς προσέγγισε και τους ζήτησε να τον ακολουθήσουν σε ένα στενό.

Τότε ο 15χρονος δέχθηκε επίθεση από παρέα επτά ατόμων, που τον ξυλοκόπησαν άγρια, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Ο έφηβος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιματώματα στο κεφάλι, ενώ ο φίλος του δέχθηκε μικρότερης έντασης επίθεση.

«Κλώτσησαν το παιδί μου στο πρόσωπο και έπεσε λιπόθυμο, και συνέχιζαν να το χτυπούν» είπε η μητέρα του 15χρονου, ζητώντας τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

«Είναι συμμορία που έδρασε και μετά τον ξυλοδαρμό του παιδιού μου, έψαξαν το κινητό του, το άλλο παιδί το χαστούκισαν και έπεσαν τα γυαλιά του» είπε η ίδια και κατήγγειλε το ότι δεν επενέβη κανένας για να βοηθήσει το παιδί της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.