ΕΛ.ΑΣ: Αυτή είναι η 5μελής εγκληματική οργάνωση που ανατίναζε ΑΤΜ (φώτο)

ΕΛ.ΑΣ: Αυτή είναι η 5μελής εγκληματική οργάνωση που ανατίναζε ΑΤΜ (φώτο)

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε ατόμων, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν διαρρήξεις ΑΤΜ Τραπεζών, με τη χρήση εύφλεκτων αερίων και εκρηκτικών υλών, στην Αττική και στην περιφέρεια.

Να σημειωθεί πως η σπείρα, εξαρθρώθηκε την 22-7-2021 από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας.

Πρόκειται για τους:

1. (επ) ΠΑΣΙΑΝΙΔΗ (ον) ΣΤΥΛΙΑΝΟ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και της ΕΛΣΑΣ, γεννηθέντα την 24-10-1999 στην Αθήνα,

2. (επ) ΜΠΟΥΚΛΗ (ον) ΝΙΚΗΦΟΡΟ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ και της ΠΩΛΙΝΑΣ, γεννηθέντα την 24-2-1995 στη Νίκαια,

3. (επ) ΜΟΥΡΓΚΟΥΛΙΑΝΗ (ον) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ του ΕΔΟΥΑΡΔΟΥ και της ΕΛΕΝΗΣ, γεννηθέντα την 10-11-1994 στην Αθήνα,

4. (επ) LAZGIYAN (ον) YEGHISHE του BAHRAM και της LAMARA , γεννηθέντα την 1-5-1996 στην Αρμενία

5. (επ) ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ (ον) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και της ΟΛΓΑΣ, γεννηθέντα την 4-11-1996 στην Αθήνα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476201 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 26-1-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στον Νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.