Ζάκυνθος: Δολοφονική επίθεση κατά επιχειρηματία – Λήστεψαν 15 χιλιάδες ευρώ

Ζάκυνθος: Δολοφονική επίθεση κατά επιχειρηματία – Λήστεψαν 15 χιλιάδες ευρώ

Οι Αρχές της Ζακύνθου συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό που πυροβόλησαν και λήστεψαν 49χρονο επιχειρηματία έξω από το σπίτι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο δράστες είχαν στήσει «καρτέρι» στον 49χρονο, στην αυλή του σπιτιού του, στο χωριό Μαρινέικα. Ο άτυχος άνδρας είχε μαζί του την είσπραξη της ημέρας, από το εστιατόριο του, που σύμφωνα με την κατάθεσή του ανέρχεται στα 15.000 ευρώ περίπου.

Μόλις κατέβηκαν από το αμάξι τους ο 49χρονος μαζί με την σύζυγό του, οι δύο ένοπλοι ληστές τους ακινητοποιήσαν και τους ζήτησαν τα χρήματα που είχαν μαζί τους. Ο 49χρονος επιχειρηματίας αντιστάθηκε και ακολούθησε μια μικρή «μάχη» με τους ληστές. Κατά την συμπλοκή, ο ένας εκ των δραστών πυροβόλησε στο μηρό τον άτυχο επιχειρηματία, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά, και του πήρε την είσπραξη της ημέρας.

Στην συνέχεια, ο τραυματισμένος 49χρονος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλλέξει υλικό από κάμερες ασφάλειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.