Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 16χρονη – Κινητοποίηση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 16χρονη – Κινητοποίηση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Το Χαμόγελο του Παιδιού γνωστοποίησε μία ακόμη εξαφάνιση ανηλίκου σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για τη νέα εξαφάνιση, «στις 23/7/2021, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από το πλαίσιο που τη φιλοξενούσε στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, η Μαριάννα Π. 16 ετών, ελληνικής καταγωγής. Η Μαριάννα Π. έχει ύψος 1.63 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινο κοντομάνικο, μαύρη βερμούδα, και μαύρα- γκρι παπούτσια».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Δείτε την φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.