ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Φιλιππίδης: Κατέρρευσε η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου όταν άκουσε ότι θα μπει στη φυλακή – «Θα πεθάνουμε μαζί!»

Π.Φιλιππίδης: Κατέρρευσε η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου όταν άκουσε ότι θα μπει στη φυλακή – «Θα πεθάνουμε μαζί!»

Την γη κάτω από τα πόδια τους έχασαν η σύζυγος και ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη μόλις άκουσαν ότι προφυλακίζεται με τις κατηγορίες για βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο γνωστός ηθοποιός που καταγγέλθηκε από γυναίκες συναδέλφους του, πέρασε την πόρτα της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, τη σύζυγό του Ελπίδα και τον γιο τους.

Ο ίδιος απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στη 15η ανακρίτρια και αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να μπει στην φυλακή γιατί ήταν ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις άκουσε ότι προφυλακίζεται, ο Πέτρος Φιλιππίδης ξέσπασε σε κλάματα και φώναξε «δεν το περίμενα αυτό που μου κάνετε, δεν είναι δυνατόν»!

Την ίδια στιγμή, μόλις πληροφορήθηκε ότι ο σύζυγός της θα καταλήξει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου η οποία είχε καταθέσει και ως μάρτυρας υπεράσπισης, αναφέροντας ότι μια από τις καταγγέλλουσες ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό της, ξέσπασε σε λυγμούς: «Θα είμαστε μαζί μέχρι το τέλος! Θα πεθάνουμε μαζί!» φώναξε στον Πέτρο Φιλιππίδη, θέλοντας να του συμπαρασταθεί, όπως άλλωστε έκανε από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο σάλος με τις καταγγελίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.