Δικηγόρος Δ.Κουφοντίνα: Βρίσκεται υπό εξέταση το ερώτημα για την αίτηση αποφυλάκισης

Δικηγόρος Δ.Κουφοντίνα: Βρίσκεται υπό εξέταση το ερώτημα για την αίτηση αποφυλάκισης

H δικηγόρος του Δημήτρη Κουφοντίνα υποστηρίζει ότι υπό εξέταση είναι το ερώτημα για αίτηση αποφυλάκισης του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτό υποστήριξε η δικηγόρος του καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη.

Η διαδικασία ξεκίνησε αυτεπάγγελτα από τις φυλακές Δομοκού όπου και εκτίει την ποινή του.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει συμπληρώσει 19 χρόνια στη φυλακή, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που του δίνει ο νόμος Παρασκευόπουλου.

Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μέλη της 17 Νοέμβρη που έχουν καταδικαστεί, με εξαίρεση τον Χριστόδουλο Ξηρό, ο οποίος λόγω της απόδρασής του από τις φυλακές Κορυδαλλού δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο δικαίωμα.

Μάλιστα, ο Ηρακλής Κωστάρης, ο οποίος συμμετείχε στη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, αποφυλακίζεται με την ίδια διάταξη του νόμου, έχοντας καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.