ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Δολοφονία στην Καλαμάτα: 52χρονος μαχαίρωσε την μητέρα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Δολοφονία στην Καλαμάτα: 52χρονος μαχαίρωσε την μητέρα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα, στη Μικρή Μαντίνεια έλαβε χώρα ένα στυγερό έγκλημα όταν ένας 52χρονος άνδρας, γνωστός στην περιοχή αλλά και στις Αρχές, μαχαίρωσε και σκότωσε την 86χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με το TharrosNews, το βράδυ της Δευτέρας ο δράστης, που έχει πολλές φορές νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα της χώρας, έβαλε φωτιά στο σπίτι που διέμενε με την ηλικιωμένη μητέρα του.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς και της Αστυνομίας, με τις δεύτερες να παραμένουν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, αφού γνώριζαν το ιστορικό του 52χρονου.

Σε συζητήσεις που είχαν οι αστυνομικοί μαζί του, τον καλούσαν να βγει από το σπίτι και να τους ακολουθήσει για να λήξει το συμβάν, κάτι που εκείνος αρνούνταν.

Για ώρες γίνονταν προσπάθειες από διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία εισαγγελέα, που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι πάρθηκε η απόφαση το πρωί της Τρίτης οι αστυνόμοι να εισβάλουν στο εσωτερικό του σπιτιού, όταν ακούστηκαν φωνές.

Μόλις οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη μέσα στα αίματα, αφού ήταν μαχαιρωμένη στο λαιμό, ενώ ο γιος της όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με μαχαίρι.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν μάνα και γιο, με τον 52χρονο να νοσηλέυεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.