ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Θεσσαλονίκη: 25χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο

Θεσσαλονίκη: 25χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο

Ένας 25χρονος, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση θανάτωσης ζώου, συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς, παρουσία πταισματοδίκη, σε περιοχή του δήμου Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

‘Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών ο συλληφθείς, τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου επιτέθηκε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε σκύλο ιδιοκτησίας 65χρονου. Στη συνέχεια, επιτέθηκε και ο σκύλος ιδιοκτησίας του, με αποτέλεσμα τη θανάτωσή του ζώου του 65χρονου.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης από τις Αρχές ο 25χρονος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς και τράπηκε σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων, ενώ του επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 30.900 ευρώ που αφορούν στην προαναφερόμενη νομοθεσία. Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.