ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ομολόγησε ο δολοφόνος του 39χρονου στη Μεσαρά – Εργαζόταν για το θύμα ο Ρουμάνος δράστης

Ομολόγησε ο δολοφόνος του 39χρονου στη Μεσαρά – Εργαζόταν για το θύμα ο Ρουμάνος δράστης

Ενας Ρουμάνος που εργαζόταν για λογαριασμό του 39χρονου Νίκου Μπιτσακάκη στη Μεσαρά, είναι σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cretalive.gr ο δολοφόνος του. Ο δράστης, φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, ωστόσο έως τώρα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για τα κίνητρά του.

Ομως, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος είχε εμφανιστεί αρχικά ως μάρτυρας του εγκλήματος, λέγοντας ότι άκουσε του πυροβολισμούς, βγήκε να δει τι συνέβαινε και οι δράστες πυροβόλησαν και προς το μέρος του. Η ιστορία που παρουσίασε όμως, δεν έπεισε τους αστυνομικούς, και στη διάρκεια της ανάκρισης έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε τη δολοφονία.

Ο 39χρονος κτηνοτρόφος Νίκο Μπιτσακάκης κηδεύεται σήμερα το απόγευμα, ενώ δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της επτάχρονης κόρης του.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στις 6:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος Πετροκεφαλίου.

Ο Νίκος Μπιτσακάκης ή Λαέρτης όπως ήταν το παρατσούκλι του, έπεσε νεκρός από τα πυρά άνδρα που του είχε στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι που διατηρούσε δίπλα στο ποιμνιοστάσιο του.

Ο 39χρονος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του όταν δέχτηκε 5 πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι σε χώρο απέναντι από το σπίτι και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν το θύμα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.