ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιωάννινα: Χειροπέδες σε καταζητούμενο για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ιωάννινα: Χειροπέδες σε καταζητούμενο για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στην σύλληψη ενός επικίνδυνου αλλοδαπού κακοποιού που κρυβόταν στα Ιωάννινα, ενώ διαπίστωσαν ότι σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα από δικαστικές αρχές.

Σε βάρος του αλλοδαπού είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του 9ου Τακτικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών και βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Χαλκίδας για επικίνδυνη σωματική βλάβη με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο φυγόποινος θα οδηγηθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί και στη συνέχεια θα εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ενώ τον έψαχναν με ένταλμα

Σαν… κύριος επιχείρησε να επιστρέψει στη χώρα από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο ένας αλλοδαπός, παρ’ όλο που γνώριζε ότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών! Μάλιστα, όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι διώκεται και με ένταλμα σύλληψης για τον ίδιο λόγο! Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Κέρκυρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του ανακριτή του 10ου Ειδικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, καθώς και βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για απάτη. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που διέτξαε να μεταχθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.