ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Χειροπέδες στον 30χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό γυναίκας

Κρήτη: Χειροπέδες στον 30χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό γυναίκας

Στην σύλληψη ενός 30χρονου άνδρα που κατηγορείται για τον βιασμό 55χρονης γυναίκας, όπως καταγγέλλει η ίδια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ίδια, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα στη Χερσόνησο, όταν 30χρονος συγγενής της αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Η 55χρονη καταγγέλλουσα κοιμόταν στο σπίτι της, όταν ο φερόμενος ως δράστης, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, εισέβαλε στον χώρο από παράθυρο που δεν ήταν κλειστό, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Ο 30χρονος φαίνεται πως είδε τη γυναίκα να κοιμάται, ξάπλωσε πάνω της και άρχισε να την αγγίζει. Μετά, επιχείρησε να τη βιάσει.

Η γυναίκα, στη συνέχεια, φέρεται να ξύπνησε και άρχισε να ουρλιάζει. Μετά από ώρα, κατάφερε να ξεφύγει και άμεσα μετέβη στην αστυνομία να καταγγείλει το συμβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές εντόπισαν τον 30χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.