ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Θάνατος Mad Clip: Προσήχθη στην αστυνομία ο οδηγός του Audi

Θάνατος Mad Clip: Προσήχθη στην αστυνομία ο οδηγός του Audi

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου του Mad Clip, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Πριν λίγο σύμφωνα με πληροφορίες προσήχθη στην αστυνομία ο οδηγός του Audi που βρέθηκε στο σημείο που έγινε το τροχαίο με θύμα τον τράπερ Mad Clip.

Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε την ζωή στον δημοφιλή τράπερ και όσο η Αστυνομία ερευνούσε το ενδεχόμενο εμπλοκής αυτοκινήτου στο δυστύχημα που οδήγησε στον θάνατο τον 34χρονο καλλιτέχνη, ένα βίντεο-ντοκουμέντο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει Audi με κίτρινες πινακίδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως μπορεί να διακρίνει κάποιος στο βίντεο, τα αυτοκίνητα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με εκείνο του Μad Clip να έχει μείνει πίσω αλλά να αναπτύσσει ταχύτητα και να ξεπερνά το άλλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.