ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Κοζάνη: Συνελήφθη 56χρονος για καλλιέργεια 22 δέντρων κάνναβης στην αγροικία του

Κοζάνη: Συνελήφθη 56χρονος για καλλιέργεια 22 δέντρων κάνναβης στην αγροικία του

Αποτελέσματα επέφερε η έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην αγροικία ενός 56χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, καθώς καλλιεργούσε 22 δενδρύλλια κάνναβης με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,9 γραμμαρίων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του με τις κατηγορίες της καλλιέργειας και της κατοχής ναρκωτικών.

Μίνι χασισοφυτεία σε αγρόκτημα στην Χαλκιδική

Από το Κιλκίς έφτασαν σε μια δασική περιοχή του δήμου Κασσάνδρας στην Χαλκιδική οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας, οι οποίοι έκαναν έφοδο στο αγρόκτημα ενός 28χρονου και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 170 εκατοστών. Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του δράστη κατασχέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 43 γραμμαρίων

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη σε οικισμό της Ξάνθης ένας Έλληνας που καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,3 ως 1,8 μέτρου. Ακολούθησε έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο στην αποθήκη του σπιτιού του δράστη, στο εσωτερικό της οποίας βρέθηκαν τέσσερα κιλά και 570 γραμμάρια αποξηραμένα φύλλα και κλαδιά κάνναβης, τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ξάνθης του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοικία του στην Κω, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας καθώς βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 72,5 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.