Το όποιο «κόμμα Καρυστιανού» -αν υπάρξει- θα γίνει 40 ημέρες πριν τις εκλογές. Τέλος!

Εξελίξεις στην υπόθεση του μοντέλου με την κοκαΐνη: Ξεσπά μέσα από τη φυλακή – «Με παγίδευσαν»

Εξελίξεις στην υπόθεση του μοντέλου με την κοκαΐνη: Ξεσπά μέσα από τη φυλακή – «Με παγίδευσαν»

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού το γνωστό μοντέλο που βρέθηκε με κοκαΐνη επιμένει για την αθωότητα του και πως πρόκειται για κάποια παγίδα. Αναμένονται τις επόμενες μέρες τα αποτελέσματα τόσο των τοξικολογικών εξετάσεων όσο και το πόρισμα των εγκληματολογικών ερευνών για το ποιος τοποθέτησε το GPS στο αυτοκίνητο της.

Η 30χρονη καλλονή, η οποία συνελήφθη με 35 φιξάκια κοκαΐνης κάτω από το κάθισμα του θηριώδους τζιπ που οδηγούσε στη Γλυφάδα, ξεσπά και λέει πως είναι αθώα, δηλώνοντας ότι την παγίδευσαν.

Ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, λέει πως η εντολέας του περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, όσο και το πόρισμα των εγκληματολογικών ερευνών για το ποιος τοποθέτησε το GPS στο αυτοκίνητο της.

Σημειώνοντας πως σύντομα θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει ότι από εβδομάδα θα ξεκινήσει μια σειρά ανακριτικών μαρτυρικών καταθέσεων για να αποσαφηνιστεί «ποιος είχε το κίνητρο να τοποθετήσει αυτά τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο της κοπέλας».

Στο πλευρό του μοντέλου που είχε εμφανιστεί στο GNTM, βρίσκεται η καλή της φίλη από τη Βενεζουέλα που κατέθεσε στην αστυνομία για την υπόθεση.

«Εκείνη την ημέρα ήταν τα γενέθλια μου και είχα κλείσει ένα τραπέζι. Όσο ήμασταν καθοδόν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως τη σταμάτησαν για έλεγχο. Ήταν πολύ ήρεμη και χαριτολογούσε ότι γι’ αυτό το λόγο θα αργήσει. Τους ακολούθησα ως το αστυνομικό τμήμα, πρόλαβα να της μιλήσω την ώρα που την κατέβαζαν από το περιπολικό με χειροπέδες .Ήταν πολύ σοκαρισμένη και μου είπαν ότι βρήκε ένα σακουλάκι κάτω από το κάθισμα της και ότι το έκανε σίγουρα ο άλλος, εννοώντας τον πρώην σύζυγο της», είπε στην κατάθεσή της, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.