ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ρόδος: Στη φυλακή ο 33χρονος τσαντάκιας που δρούσε με κλεμμένα μοτοποδήλατα

Ρόδος: Στη φυλακή ο 33χρονος τσαντάκιας που δρούσε με κλεμμένα μοτοποδήλατα

Το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου, επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και ενός μηνός, στον 33χρονο που συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου για τρεις αρπαγές τσαντών από πεζές γυναίκες, τις οποίες πλησίαζε με κλεμμένα μοτοποδήλατα.

Μάλιστα, το δικαστήριο δεν του έδωσε δικαίωμα έφεσης και οδηγήθηκε τις φυλακές.

Στην αποκάλυψη των στοιχείων ενός νεαρού, που είναι χρήστης ναρκωτικών, οδήγησαν τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας επιχειρήσεων στην πόλη της Ρόδου.

​​​​​​​Μέσα σε έξι ημέρες, από την προηγούμενη Δευτέρα 30 Αυγούστου ως το περασμένο Σάββατο, ο 33χρονος είχε κλέψει δύο μοτοποδήλατα και τα χρησιμοποίησε για να αιφνιδιάσει τρεις γυναίκες οι οποίες κινούνταν πεζές σε δρόμους της πόλης.

Όμως, εξακριβώθηκε η ταυτότητά του και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Στην κατοχή του βρέθηκαν αρκετά από τα αντικείμενα που περιείχαν οι κλεμμένες τσάντες και 15 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Σε βάρος του ασκήθηκε για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.