Παγκράτι: «Βουτιά θανάτου» από τον 6ο όροφο για 32χρονη αρχιτεκτόνισσα – Είπε «βγαίνω να κάνω ένα τσιγάρο» και έπεσε

Παγκράτι: «Βουτιά θανάτου» από τον 6ο όροφο για 32χρονη αρχιτεκτόνισσα – Είπε «βγαίνω να κάνω ένα τσιγάρο» και έπεσε

«Πέπλο μυστηρίου», καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μια 32χρονη, που εργαζόταν ως αρχιτεκτόνισσα, έκανε «βουτιά θανάτου» από τον έκτο όροφο κατασκευαστικής εταιρείας στο κέντρο της Αθήνας.

Η νεαρή γυναίκα έπεσε στο κενό από τον χώρο εργασίας της, από τα γραφεία δηλαδή της κατασκευαστικής εταιρείας.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στις 16.30, στη συμβολή των οδών Πρατίνου και Νηρηίδων στο Παγκράτι (πίσω από την Πινακοθήκη).

Η 32χρονη ήταν επί σειρά ετών υπάλληλος της εταιρείας, ενώ θεωρείτο ιδιαίτερα ικανή στη δουλειά της. Μάλιστα, είχε επαναπροσληφθεί παρά το γεγονός ότι παλαιότερα είχε παραιτηθεί για να απασχοληθεί σε άλλη κατασκευαστική με υψηλότερες αποδοχές.

Λίγο προτού χάσει τη ζωή της η 32χρονη, επέστρεψε στην εργασία της, ενώ ήταν ενθουσιασμένη από τις εμπειρίες που είχε αποκομίσει από το ταξίδι στην Αίγυπτο.

Τίποτα δεν προδίκαζε όσα θα επακολουθούσαν. Στο παρελθόν, δε, η 32χρονη δεν είχε δώσει αφορμές ώστε να αντιληφθούν οι συνάδελφοί της κάτι ύποπτο.

Η άτυχη γυναίκα περιγράφεται ως χαρούμενο πρόσωπο, δημιουργικό στη δουλειά και με συμπεριφορά που δεν πρόδιδε κάτι το ανησυχητικό.

«Βγαίνω για τσιγάρο»

Την Παρασκευή, γύρω στις 16.30, η 32χρονη αρχιτεκτόνισσα, σταμάτησε για λίγο την εργασία της και βγήκε στο μπαλκόνι.

«Βγαίνω να κάνω ένα τσιγάρο» είπε σε συνάδελφό της.

Ξαφνικά ακούστηκε κρότος και μαζί κραυγές απόγνωσης από τα γύρω μπαλκόνια.

Η 32χρονη κοίτονταν νεκρή στο κράσπεδο…

Είχε πέσει από σημείο που δεν είχε οπτική επαφή με τα γραφεία, οπότε κανείς δεν είδε τη βουτιά θανάτου.

Τα παπούτσια της βρέθηκαν στοιχισμένα, στο σημείο απ’ όπου είχε βουτήξει στο κενό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα ακόμη στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η άτυχη γυναίκα είχε μαζί της ένα σακίδιο, διότι, όπως είχε πει, προτού χάσει τη ζωή της, στους συναδέλφους της, είχε προγραμματίσει να φύγει αμέσως μετά τη δουλειά για το Ξυλόκαστρο, ώστε να δει τους γονείς της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.