ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τριφυλία: Συνελήφθησαν λαθροκυνηγοί που τεμάχιζαν αγριογούρουνα στην αυλή τους!

Τριφυλία: Συνελήφθησαν λαθροκυνηγοί που τεμάχιζαν αγριογούρουνα στην αυλή τους!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θηροφύλακες και οι αστυνομικοί του τμήματος Τριφυλίας που πήγαν στην κοινότητα Αετός το πρωί της Παρασκευής, για να ελέγξουν μια καταγγελία η οποία ανέφερε ότι λαθροκυνηγοί τεμάχιζαν στην αυλή του σπιτιού τους τα αγριογούρουνα που είχαν θηρεύσει παράνομα!

Έκπληκτοι, είδαν ότι οι δυο κυνηγοί βρίσκονταν στην αυλή με το θήραμα, το οποίο είχε ακόμη περασμένη στο λαιμό τη συρμάτινη θηλιά με την οποία είχε θανατωθεί! Έτσι, συνέλαβαν τους λαθροκυνηγούς και έκαναν έρευνα στο εσωτερικό του σπιτιού τους, όπου διαπίστωσαν ότι είχαν τεμαχίσει ήδη άλλα δύο αγριογούρουνα, είχαν γεμίσει με κρέας βάρους δυο ως τριών κιλών καθεμία από 40 σακούλες και τις είχαν τοποθετήσει σε καταψύκτες!

Το αγριογούρουνο και το τεμαχισμένο κρέας κατασχέθηκαν μαζί με το αγροτικό φορτηγάκι των δραστών, μια κυνηγετική καραμπίνα, επτά συρμάτινες θηλιές και συρματόσχοινο που θα χρησιμοποιούσαν για να θηρεύσουν και άλλα ζώα. Σε βάρος των δύο λαθροκυνηγών σχηματίστηκε δικογραφία για πλήθος παραβάσεων του νόμου περί θήρας.

Κυνηγούσε τα… σύννεφα στο Βόλο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Του έλειπε το -απαγορευμένο- κυνήγι και το έριξε στις… μπαλωθιές ένας Έλληνας στο Βόλο, το απόγευμα της Παρασκευής! Ύστερα από καταγγελία των γειτόνων του, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και κατασχέθηκαν η κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, τρεις γεμιστήρες και 14 φυσίγγια. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.