ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πετρούπολη: Παιδί έπεσε στον γκρεμό από ύψος 14 μέτρων ενώ προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες

Πετρούπολη: Παιδί έπεσε στον γκρεμό από ύψος 14 μέτρων ενώ προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες

Στιγμές θρίλερ επικράτησαν στην Πετρούπολη όταν 15χρονο παιδί έπεσε στον γκρεμό από ύψος 14 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μαθήτρια που έχει τις αισθήσεις της, όμως φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τραύματα σε λαιμό, χέρια και πόδια.

Αμέσως μετά την επικίνδυνη πτώση, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όταν η 15χρονη ρωτήθηκε από τραυματιοφορείς και αστυνομικούς πώς προκλήθηκε το ατύχημα, αν γλίστρησε ή αν την έσπρωξαν, εκείνη απάντησε: «Δεν σας λέω».

Τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση μένει να διαλευκανθούν και η αστυνομία έχει στη διάθεσή της το κινητό τηλέφωνο της 12χρονης από το οποίο ειδοποιήθηκε η μητέρα της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το κορίτσι βρισκόταν στο βράχο, για να βγάλει φωτογραφίες, πάνω από το γήπεδο μπάσκετ, μαζί με άλλους τέσσερις-πέντε συνομίληκούς της, ένας εκ των οποίων φέρεται να την τράβηξε από τα μαλλιά λίγο προτού πέσει στο κενό.

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν στο σημείο, παίρνουν καταθέσεις από τους φίλους της ανήλικης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα ζήτησαν από δυο φίλες της, να ειδοποιήσουν τους γονείς τους και να τους ακολουθήσουν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.