ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χανιά: Αλλοδαποί έβγαλαν μαχαίρια για τα… μάτια μιας γυναίκας

Χανιά: Αλλοδαποί έβγαλαν μαχαίρια για τα… μάτια μιας γυναίκας

Άγριος καυγάς σημειώθηκε μεταξύ αλλοδαπών σήμερα τα ξημερώματα στα Χανιά, όταν έπειτα από έντονο διαπληκτισμό ο ένας εκ των δύο έβγαλε μαχαίρι στον δεύτερο για μια γυναίκα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα έγιναν σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σε κεντρικό σημείο της πόλης όταν ένας Σύρος άρχισε να καυγαδίζει έντονα με έναν Μαροκινό.

Η ένταση μεταξύ των δύο ανδρών πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις με τον Σύρο να βγάζει το μαχαίρι και να επιτίθεται στον Μαροκινό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο χέρι.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον τραυματία μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο των Χανίων.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον Σύρο με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών ενώ τελικά πέρασαν… χειροπέδες και στον Μαροκινό εξαιτίας του ότι δεν… διέθετε νόμιμα έγγραφα παραμονής του στη χώρα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά ο Μαροκινός δεν πρόκειται να απελαθεί, αντίθετα θα ορισθεί τακτική δικάσιμος και θα αφεθεί ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.