ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γλυφάδα: Θύμα κλοπής ποδοσφαιριστής της Super League 1 – Του έκλεψαν το αυτοκίνητο

Γλυφάδα: Θύμα κλοπής ποδοσφαιριστής της Super League 1 – Του έκλεψαν το αυτοκίνητο

Γνωστός ξένος ποδοσφαιριστής, ο οποίος παίζει σε μεγάλη ομάδα της Super League 1, έπεσε θύμα κλοπής στη Γλυφάδα.

Ειδικότερα, ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε προ δυσάρεστης εκπλήξεως το βράδυ της Δευτέρας (20/09), καθώς διαπίστωσε ότι εκλάπη στη Γλυφάδα το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για παίκτη του Παναθηναϊκού.

H Aστυνομία πραγματοποίησαν έρευνες για το ακριβό τζιπ στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων της Αθήνας, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να το εντοπίσουν.

Για την ώρα, δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερα στοιχεία για τον τρόπο που οι δράστες κατάφεραν να πάρουν το πολυτελές όχημα του γνωστού ποδοσφαιριστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί πολλές παρόμοιες διαρρήξεις και κλοπές εις βάρος ποδοσφαιριστών οι οποίοι διαμένουν στα νότια προάστια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.