ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βάρκιζα: «Θα πέθαινε το παιδί» λέει η γυναίκα που το βρήκε ξεχασμένο στο σχολικό

Βάρκιζα: «Θα πέθαινε το παιδί» λέει η γυναίκα που το βρήκε ξεχασμένο στο σχολικό

Ανατριχιάζουν τα λόγια της γυναίκας που έσωσε το 2χρονο κοριτσάκι που είχε ξεχαστεί για τέσσερις ολόκληρες ώρες στο σχολικό στη Βάρκιζα.

Η νεαρή γυναίκα, προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τα όσα αντίκρισε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στο σχολικό λεωφορείο στη συμβολή των οδών Κρυστάλη και Ελευθερίας.

«Πιέζομαι πολύ αυτές τις ημέρες. Ήταν τόσο ισχυρό το σοκ που έπαθα με το παιδί που δύο ημέρες έκανα να συνέλθω από αυτό π0υ αντίκρισα εκείνη την ημέρα όταν το είδα σε αυτή την κατάσταση. Έπαθα σοκ», λέει με τις λέξεις να βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα της.

Η ίδια θέλει να ηρεμήσει και λέει ότι θα ξεδιπλώσει με λεπτομέρειες όλα όσα φρικτά αντίκρισε όταν αισθανθεί έτοιμη και έρθει η ώρα. Στην ερώτηση μάλιστα, αν η μικρή Αννούλα, θα πέθαινε, απαντά με σπασμένη φωνή «Προφανώς. Ή θα υφίστατο μεγάλη ζημία στον οργανισμό του, ή θα πάθαινε θερμοπληξία ή θα πέθαινε.. Το παιδί ήταν να πάει στις 6 στο σπίτι του, από τις 9 μέχρι τις 5 θα το παίρνανε από το σχολικό. Θα πάθαινε κάτι σοβαρό το παιδί. Έκλαιγε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν κατεβάσει το ακουστικό εμφανώς κουρασμένη και σοκαρισμένη λέει «Δύο ημέρες είμαι σε κατάσταση σοκ με αυτό που αντίκρισα. Ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που έγινε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.