ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γλυφάδα: 24χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του με… μπαλαντέζα – Τον βρήκε η ανήλικη αδερφή του

Γλυφάδα: 24χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του με… μπαλαντέζα – Τον βρήκε η ανήλικη αδερφή του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας μετά την είδηση για την αυτοκτονία ενός 24χρονου άνδρα, μέσα στο σπίτι του.

Το νεαρό αυτόχειρα, βρήκε η 17χρονη αδερφή του η οποια ειδοποίησε την Αστυνομία. Το συμβαν σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στο διαμέρισμα της οδού Χίου στη Γλυφάδα βρίσκονταν ο 24χρονος και η 17χρονη αδερφη του καθως οι γονείς τους απουσίαζαν. Λίγο μετα τη μια το κορίτσι, μπηκε στο δωμάτιο του αδερφού της και ήρθε αντιμέτωπη με τη φρίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 24χρονος κείτονταν νεκρός και απαγχονισμένος με μια μπαλαντέζα. Σε κατάσταση σοκ η 17χρονη ενημέρωσε την Αστυνομια και τους γονείς της. Μέχρι στιγμής δεν εχει γίνει γνωστό εάν ο αυτόχειρας έχει αφήσει σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.