ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νίκαια: Αλλοδαπή οικιακή βοηθός δηλητηρίασε ηλικιωμένο για να του αρπάξει τη σύνταξη!

Νίκαια: Αλλοδαπή οικιακή βοηθός δηλητηρίασε ηλικιωμένο για να του αρπάξει τη σύνταξη!

Οι Αστυνομικές Αρχές, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη μιας αλλοδαπής γυναίκας που παρουσιάστηκε ως οικιακή βοηθός σε έναν ηλικιωμένο στην Νίκαια και τον δηλητηρίασε προκειμένου να του αρπάξει τη σύνταξη.

Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε, χθες το απόγευμα, όταν η Άμεση Δράση έλαβε εντολή να μεταβούν αστυνομικοί σε διαμέρισμα στη Νίκαια διότι η υγεία ενός ηλικιωμένου βρισκόταν σε κίνδυνο. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας κάλεσαν τις Αρχές ώστε να βοηθήσουν τον άτυχο ηλικιωμένο καθώς τον βρήκαν πεσμένο σε ημιλυπόθυμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί άρχισαν τις έρευνες, ενημερώθηκαν ότι ο ηλικιωμένος είχε προσλάβει το προηγούμενο διάστημα μια οικιακή βοηθό από αγγελία. Χθες, όμως, η «οικιακή βοηθός» είχε εξαφανιστεί και όπως ειπώθηκε, είχαν «εξαφανιστεί» και χρήματα από τη σύνταξη του ηλικιωμένου!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άτυχος άντρας διακομίσθηκε στο Κρατικό Νίκαιας. Η κατάστασή του παραμένει σταθερή ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό της αλλοδαπής «οικιακής βοηθού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.