Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τον 51χρονο που ασελγούσε σε ανίψια του – Πιθανή εμπλοκή τρίτου προσώπου

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τον 51χρονο που ασελγούσε σε ανίψια του – Πιθανή εμπλοκή τρίτου προσώπου

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών από τον 51χρονο θείο τους στη Θεσσαλονίκη.

Οι Αρχές ερευνούν και την εμπλοκή τρίτου προσώπου, σύμφωνα με τηλεοπτικό κανάλι.

Αυτό το τρίτο πρόσωπο φαίνεται ότι έχει δει τα βίντεο, που έχει καταγράψει με το κινητό του ο θείος των παιδιών και κατηγορούμενος.

Σημειώνεται ότι και ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει μιλήσει για την εμπλοκή τρίτου προσώπου.

«Τα βίντεο με τα ανίψια μου τα έδειξα σε έναν φίλο μου. Δεν ξέρω εάν τα αποθήκευσε, γιατί τον άφηνα μόνο με το κινητό μου για να πηγαίνω τουαλέτα», φέρεται να έχει ομολογήσει.

«Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, αλλά πλέον τα έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό. Έχω πειράξει μόνο το αγόρι και το ένα κορίτσι», είπε επίσης στην απολογία του ο κατηγορούμενος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας υποτίθεται πως φρόντιζε τα ανίψια του όσο έλειπαν οι γονείς τους και οι παππούδες τους και προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.