ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ατύχημα σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά: «Λυγίζει» ο πατέρας του 27χρονου τραυματία – «Είναι πολύ άσχημα»

Ατύχημα σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά: «Λυγίζει» ο πατέρας του 27χρονου τραυματία – «Είναι πολύ άσχημα»

Διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται οι δύο τραυματίες 27 και 16 ετών μετά το ατύχημα που σημειώθηκε στη διάρκεια αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο πατέρας του 27χρονου τραυματία, ο οποίος αγωνιά για την τύχη του παιδιού του μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο γιος μου είναι πολύ άσχημα. Την ώρα του συμβάντος ,ο γιος μου ετοιμαζόταν για να τρέξει στον επόμενο αγώνα, στην πιο μεγάλη κατηγορία με τις μοτοσυκλέτες. Έκανε “ζέσταμα”, έκανε ασκήσεις για να ζεσταθεί το σώμα του ώστε να ξεκινήσει στον επόμενο αγώνα αλλά τον πρόλαβε το κακό, όταν η άλλη μοτοσυκλέτα έχασε τον έλεγχο, πρόσκρουσε πάνω στο φράχτη και τον χτύπησε το σίδερο του φράχτη με τόση δύναμη που του “άνοιξε” το κεφάλι. Μιλούσα με τους γιατρούς πριν από λίγο και τα βλέπουν δύσκολα τα πράγματα για το παιδί μου», ο πατέρας του 27χρονου τραυματία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.