ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Παρενέβη εισαγγελέας μετά τις καταγγελίες ότι οι γείτονες είχαν προειδοποιήσει για τον «σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας

Παρενέβη εισαγγελέας μετά τις καταγγελίες ότι οι γείτονες είχαν προειδοποιήσει για τον «σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας

Οι καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες οι γείτονες του 40χρονου ο οποίος το περασμένο Σάββατο πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο και τραυμάτισε έναν ακόμα στη Νέα Ερυθραία, είχαν ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές για την παραβατική συμπεριφορά του, προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Ειδικότερα, η κυρία Παπαγεωργακοπούλου παρενέβη και έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν έγιναν οι κλήσεις αυτές προς την αστυνομία και γιατί οι αρχές δεν ανταποκρίθηκαν -όπως καταγγέλλεται- και αδιαφόρησαν για τα όσα τέθηκαν υπόψη τους.

Θα αναζητηθούν, δηλαδή, στο πλαίσιο της έρευνας, την οποία θα διενεργήσει εισαγγελέας της ποινικής δίωξης, τυχόν ποινικές ευθύνες από την πλευρά των αστυνομικών αρχών, οι οποίες φέρονται να αδιαφόρησαν παρά τις κλήσεις που τους προειδοποιούσαν για την επικινδυνότητα του δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά γείτονες του 40χρονου, κάλεσαν την αστυνομία γιατί τον είδαν να πυροβολεί στην ταράτσα την παραμονή του εγκλήματος, αλλά στο σημείο δεν πήγε περιπολικό. Μάλιστα, κλήση στις αστυνομικές αρχές έχει αναφέρει ότι έκανε και ο άνδρας τον οποίο ο δράστης τραυμάτισε το περασμένο Σάββατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.