ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αποκαλύψεις για τον καθηγητή στο Μοσχάτο – Τα πονηρά σχόλια στις μαθήτριές του

Αποκαλύψεις για τον καθηγητή στο Μοσχάτο – Τα πονηρά σχόλια στις μαθήτριές του

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση για την σύλληψη ενός καθηγητή στο Μοσχάτο, ο οποίος φέρεται να είπε σε 12χρονο κορίτσι να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει στο θρανίο.

Ο 45χρονος καθηγητής συνελήφθη με την κατηγορία της γενετήσιας προσβολής σε βάρος ανηλίκου την περασμένη Παρασκευή.

Ο άνδρας περίμενε να αδειάσει το τμήμα της Α’ Γυμνασίου όπου έκανε μάθημα και τότε προσέγγισε 12χρονη μαθήτρια που είχε μείνει μόνη της.

Όταν έμειναν οι δυο τους, πλησίασε το ανήλικο κορίτσι από πίσω, την έπιασε στην πλάτη, ξεκίνησε να της κάνει μασάζ και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το κορίτσι, της είπε να ξαπλώσει στο θρανίο και να βγάλει τη μπλούζα της.

Η μικρή άρχισε να ουρλιάζει και αμέσως ανέφερε το συμβάν τόσο στον διευθυντή του σχολείου όσο και στους γονείς της, οι οποίοι απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, έχουν γίνει συνολικά άλλες 4 καταγγελίες εις βάρους του άνδρα, πιθανότατα είτε ανεπίσημα είτε σε τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Όπως αποκαλύπτεται, την ίδια μέρα που έγινε η καταγγελία για τη 12χρονη, μέλος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του σχολείου είχε καταγγείλει στη διεύθυνση ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής είχε παρενοχλήσει μαθήτριες με σεξιστικά σχόλια κατά τη διάρκεια της πρόβας για την παρέλαση.

Μαθητές του σχολείου αυτού στο Μοσχάτο αναφέρουν ότι ο 45χρονος φέρεται να έκανε σχόλια για το στήθος και τα οπίσθια ορισμένων κοριτσιών, ενώ είχε σχολιάσει ότι τα πιο ωραία κορίτσια δεν κάνουν σωστό βήμα στην παρέλαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, μια φορά σήκωσε ένα κορίτσι στον πίνακα και το έπιασε από τον λαιμό, ενώ φαίνεται να είχε προτίμηση στα μικρότερα κορίτσια της Α’ και Β’ Γυμνασίου. Μάλιστα, πολλές φορές έστελνε αιτήματα φιλίας στο Instagram στα κορίτσια αυτά και σχολίαζε τα stories τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.