ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Χανιά

Κρήτη: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Χανιά

Τρομακτικές στιγμές έζησε ο ιδιοκτήτης ενός πρακτορείου του ΟΠΑΠ στα Χανιά, όταν είδε έναν άγνωστο που φορούσε μάσκα η οποία κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του να εισβάλει στο κατάστημα το βράδυ της Δευτέρας.

Ο εισβολέας ακινητοποίησε τον πράκτορα με την απειλή ενός όπλου που κρατούσε και ζήτησε επιτακτικά να τους δώσει όσα χρήματα είχε στην ταμειακή μηχανή του πρακτορείου.

Φοβισμένος εκείνος, αναγκάστηκε να υπακούσει και έδωσε στον ληστή περίπου 900 ευρώ.

Ο κακοποιός τα άρπαξε και βγήκε τρέχοντας στον δρόμο, χωρίς το θύμα να δει προς τα πού κατευθύνθηκε και αν τον περίμενε κάποιο μέσο σε κοντινό σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Ο πράκτορας ειδοποίησε την Αστυνομία που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, όμως εκείνος είχε ήδη εξαφανιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.