ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Χάος και στο Αγρίνο με τους Ρομά – Πυρπόλησαν κάδους και προξένησαν φθορές σε Δημοτικό Σχολείο

Χάος και στο Αγρίνο με τους Ρομά – Πυρπόλησαν κάδους και προξένησαν φθορές σε Δημοτικό Σχολείο

Ένταση επικρατεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, όπου Ρομά πραγματοποιούν διαμαρτυρίες για την αιματηρή αστυνομική καταδίωξη στο Πέραμα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 18χρονου.

Το βράδυ της Τρίτης (26/10) σημειώθηκε κινητοποίηση Αστυνομίας και Πυροσβεστικής στο Αγρίνιο, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα agrinionews.gr, φέρεται να υπήρξαν εμπρησμοί κάδων στην περιοχή των Αη Βασιλιώτικων και στις Εργατικές Kατοικίες Δοκιμίου.

Φωτιά έβαλαν και σε διάφορα αντικείμενα, ενώ προκλήθηκαν και φθορές από πέτρες στο 13ο Δημοτικό Σχολείο. Στην οδό Αιγαίου υπήρξε και ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορίας.

Η κατάσταση γρήγορα ομαλοποιήθηκε, πάντως, αφού προηγουμένως μετέβη μεγάλη αστυνομική δύναμη στα σημεία που συγκεντρώθηκαν οι Ρομά για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο του νεαρού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι, κλειστή είναι αυτήν τη στιγμή η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο 39ο χιλιόμετρο, στα Μέγαρα. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί Ρομά που πετούν πέτρες, δίνοντας συνέχεια στα γεγονότα που σημειώθηκαν τα ξημερώματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.