ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λαθρέμπορος συνελήφθη στον Έβρο με 226 κιλά καπνού στο σπίτι του

Λαθρέμπορος συνελήφθη στον Έβρο με 226 κιλά καπνού στο σπίτι του

Ένας Έλληνας λαθρέμπορος ο οποίος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών στο πλαίσιο επιχείρησης το απόγευμα της Τρίτης, συνελήφθη για κατοχή μεγάλης ποσότητας καπνού στο σπίτι του.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης είχαν δεχθεί πληροφορίες για τη δράση του και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του και στην αποθήκη, όπου βρήκαν το μηχάνημα κοπής καπνού που χρησιμοποιούσε, μια ζυγαριά ακριβείας και 36 κενές νάιλον σακούλες στις οποίες θα συσκεύαζε τον αδασμολόγητο καπνό.

Στον ίδιο χώρο, κατέσχεσαν φύλλα καπνού βάρους 220 κιλών, άλλες τρεις συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους έξι κιλών και 405 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με αρωματικό καπνό και 20 λαθραία πακέτα τσιγάρων!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για λαθρεμπορία και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.