ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μενίδι: Δολοφονική επίθεση από Ρομά κατά 35χρονης – Εμβόλισαν το αυτοκίνητο της και την έσυραν για 400 μέτρα

Μενίδι: Δολοφονική επίθεση από Ρομά κατά 35χρονης – Εμβόλισαν το αυτοκίνητο της και την έσυραν για 400 μέτρα

Ληστεία και απόπειρα δολοφονίας γυναίκας από τέσσερις Ρομά, σημειώθηκε στη λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι το βράδυ της Παρασκευής.

Οι δράστες παρακολουθούσαν την άτυχη γυναίκα από την περιοχή της Κηφισιάς, όπου και έκανε ανάληψη από τράπεζα περίπου 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις Ρομά ακολούθησαν τη γυναίκα και της χτύπησαν το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes και χρώματος θαλασσί με σκοπό να της αρπάξουν την τσάντα.

Μόλις η γυναίκα βγήκε από το κατάστημα, επιβιβάστηκε στο όχημα της και όταν έφτασε στην περιοχή του Μενιδίου, οι δράστες την τράκαραν.

Όταν εκείνη κατέβηκε από το όχημά της για να δει τι συμβαίνει, την έκλεψαν.Στη συνέχεια η γυναίκα, στην προσπάθεια της να τους σταματήσει, ανέβηκε πάνω στο καπό του οχήματος με αποτέλεσμα για περίπου 400 μέτρα να σέρνουν την απεγνωσμένη γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ακολούθησε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση μέχρι που τελικά το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο στην Πάρνηθα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.