ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Νέο αρνητικό ρεκόρ για την ελληνική δικαιοσύνη: Αναβλήθηκε για 10η φορά η δίκη Φουρθιώτη για κακούργημα!

Νέο αρνητικό ρεκόρ για την ελληνική δικαιοσύνη: Αναβλήθηκε για 10η φορά η δίκη Φουρθιώτη για κακούργημα!

Νέο αρνητικό παγκόσμιο ρεκόρ για την ελληνική δικαιοσύνη, αποτελεί η 10η αναβολή της εκδίκασης μίας μήνυσης κατά του Μένιου Φουρθιώτη η οποία έχει υποβληθεί εδώ και 11 χρόνια!

Μιλάμε φυσικά για την μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου κατά του υπόδικου και για άλλα κακουργήματα Φουρθιώτη! Η Αλεξανδράτου κατηγορεί τον Φουρθιώτη ότι της έκλεψε 200,000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της, με τον παρουσιαστή να αρνείται τις κατηγορίες.

Ο προσφάτως αποφυλακισμένος με περιοριστικά μέτρα και χρηματική εγγύηση Μένιος Φουρθιώτης, κατάφερε για άλλη μια φορά να αποφύγει την δίκη, προσκομίζοντας χαρτί από το ΚΑΤ. Στο οποίο νοσηλεύεται έπειτα από ατύχημα – όπως υποστηρίζει ο ίδιος – που συνέβη στο σπίτι του αμέσως μετά την πρόσφατη αποφυλάκιση του, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Η μηνύτρια σε έξαλλη κατάσταση, απαιτούσε την επίσκεψη ιατροδικαστή στο μονόκλινο του ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται ο παρουσιαστής, προκειμένου να ελεγχθεί εάν όντως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να παρευρεθεί στο δικαστήριο. Το αίτημα της όμως δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο, που δέχθηκε την βεβαίωση του δημόσιου νοσοκομείου την οποία προσκόμισε η πλευρά της υπεράσπισης.

Σε κάθε περίπτωση, το συμπέρασμα παραμένει. Η ελληνική δικαιοσύνη διασύρθηκε για άλλη μια φορά, καταγράφοντας νέο αρνητικό παγκόσμιο ρεκόρ, με ένα κακούργημα προ 11ετίας, να μην έχει εκδικαστεί 11 χρόνια μετά. Ούτε πρωτόδικα.

Μάλιστα ο παρουσιαστής είχε αναρτήσει και φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό, από το κρεβάτι του πόνου, με το τηλέφωνο του σε εμφανή θέση ώστε να τεκμηριώνεται η ημερομηνία. Παράλληλα όμως σήκωσε και μία άλλη, χαρούμενη φωτογραφία, για την οποία διευκρίνισε ότι είναι φωτογραφία αρχείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.