ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αλβανός Ρομά ο οδηγός που «θέρισε» τον 47χρονο διανομέα στη Θεσσαλονίκη (φώτο-βίντεο)

Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης - Είχε προκαλέσει ξανά ατύχημα

Αλβανός Ρομά ο οδηγός που «θέρισε» τον 47χρονο διανομέα στη Θεσσαλονίκη (φώτο-βίντεο)

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 21χρονο οδηγό, ο οποίος «θέρισε» τον 47χρονο διανομέα φαγητού αργά τη νύχτα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Ο 21χρονος είναι Ρομά με καταγωγή από την Αλβανία ενώ πριν λίγους μήνες είχε ξανά ατύχημα με το σπορ αυτοκίνητό του.

Γείτονας του 21χρονου πατέρα δύο παιδιών αποκάλυψε ότι ο υπαίτιος του φονικού τροχαίου, ο οποίος δεν διέθετε καν δίπλωμα οδήγησης και φέρεται ότι παραβίασε διαδοχικά τρεις ερυθρούς σηματοδότες πριν παρασύρει το δίκυκλο του άτυχου 47χρονου, είχε ρίξει πάνω σε ένα δέντρο το αυτοκίνητό του, μάρκας Audi TT.

«Το παιδί πήρε ένα αμάξι και γύριζε εδώ κι εκεί. Κάποιοι είπαν ότι μια θεία του από το εξωτερικό τού έστειλε κάποια χρήματα και πήρε αυτό το αυτοκίνητο το διθέσιο. Είπαν ότι του έστειλε 5.000 ευρώ και το έπαιρνε και έτρεχε. Μια φορά το τράκαρε σε ένα δέντρο στη γειτονιά. Έπαθε ζημιά 800 ευρώ. Αυτό έγινε πριν μήνες. Το χτύπησε στο δέντρο, πήγε και το έφτιαξε» ανέφερε ο ηλικιωμένος.

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, η οικογένεια του 21χρονου Ρομά, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, ασχολείται με τη συλλογή παλαιών αντικειμένων, κυρίως σίδερου και χαλκού.

Δείτε βίντεο-σοκ από το τροχαίο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.