ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Βόλος: Ποινή κάθειρξης πέντε ετών σε 80χρονο για ασέλγεια σε ανήλικο αγόρι

Το παιδάκι δεν άντεξε το βάρος των όσων βίωσε και είπε στους γονείς του, την φρίκη που βίωσε

Βόλος: Ποινή κάθειρξης πέντε ετών σε 80χρονο για ασέλγεια σε ανήλικο αγόρι

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Κακουργιοδικείο) Λάρισας επέβαλε ποινή κάθειρξης πέντε ετών σε 80χρονο που κατηγορούνταν για ασέλγεια σε ανήλικο αγόρι, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής διαγωγής μετά την πράξη.

Θύμα ένα ανήλικο αγοράκι και θύτης ένας 79χρονος, τον οποίο το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε πενταετή κάθειρξη, με δικαίωμα έφεσης.

Πώς ξεγέλασε το παιδί

Το 2017 ο 79χρονος είχε παραχωρήσει ένα δώμα σε εξοχική του κατοικία στην θεία του ανήλικου αγοριού, το οποίο επισκεπτόμενο με την μητέρα του την θεία του και θέλοντας να παίξει ένα παιχνίδι στο κινητό του, κατέβηκε στο ισόγεια του σπιτιού για να έχει καλύτερο ίντερνετ. Στο ισόγεια έμενε ο 79χρονος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απουσία την μητέρας ή άλλου ενήλικου ατόμου, ξεγέλασε το παιδί και το οδήγησε στην κρεβατοκάμαρά του, όπου το υποχρέωσε να δεχθεί τις ασελγείς πράξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το παιδάκι μετά δυο μήνες δεν άντεξε το βάρος των όσων βίωσε και είπε στους γονείς του, την φρίκη που βίωσε. Η οικογένειά του μετά την αποκάλυψη απευθύνθηκε στη Δικαιοσύνη και χθες έγινε το πρωτόδικο δικαστήριο που καταδίκασε τον 79χρονο, χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά που επικαλέστηκαν οι μάρτυρες υπεράσπισης ότι δηλαδή δεν είχε δώσει δικαιώματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.