Αχαΐα: Χειροπέδες σε ανδρόγυνο που πραγματοποίησε σωρεία κλοπών με συνολική λεία 42.000 ευρώ

Η δράση τους έλαβε τέλος ύστερα από μία ληστεία σε βάρος ενός ηλικιωμένου

Αχαΐα: Χειροπέδες σε ανδρόγυνο που πραγματοποίησε σωρεία κλοπών με συνολική λεία 42.000 ευρώ

Στα «χέρια» των Αρχών, κατέληξε ένα ανδρόγυνο στην Ανατολική Αιγιάλεια, το οποίο είχε προχωρήσει σε σειρά κλοπών με συνολική λεία σχεδόν 42.000 ευρώ.

Στο στόχαστρό τους είχαν μπει πολλές περιοχές και εκτός από χτήματα, κοσμήματα και άλλα τιμαφλή έκλεβαν και γεωργικά εργαλεία και ηλεκτρικές συσκευές.

Μόνο από μία αποθήκη και μία εξοχική κατοικία είχαν αποσπάσει συνολικά 17.000.

Σε μία από τις περιπτώσεις, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον φύλακα και τότε τον απείλησαν ότι θα κάνουν κακό στο παιδί του αλλά και του πέταξαν διάφορα αντικείμενα για να μην τους πιάσει.

Σε άλλη περίπτωση, ζητούσαν… λύτρα από θύμα τους για να του επιστρέψουν κλοπιμαία.

Η δράση τους έλαβε τέλος ύστερα από μία ληστεία σε βάρος ενός ηλικιωμένου, από τον οποίο απέσπασαν 200 ευρώ.

Συνελήφθησαν στο Αίγιο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας και όπως αποδείχθηκε ο άνδρας είχε απασχολήσει τις Αρχές για μία σειρά από αδικήματα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για – τα κατά περίπτωση – αδικήματα της σύστασης συμμορίας, διάπραξης διακεκριμένων κλοπών, της νομοθεσίας περί βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, παράνομης βίας, απειλής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρας εκβίασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν συνεργών τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.