ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συμμορία ανηλίκων χτύπησε & λήστεψε τρεις 15χρονους κάτω από την Ακρόπολη

Τους άφησαν αιμόφυρτους

Συμμορία ανηλίκων χτύπησε & λήστεψε τρεις 15χρονους κάτω από την Ακρόπολη

Τρία ανήλικα παιδιά, έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού και ληστείας από συμμορία κάτω από την Ακρόπολη.

Το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη όταν σχολείο από το Παγκράτι βρίσκονταν σε εκπαιδευτική εκδρομή.

Όπως αναφέρεται, τους επιτέθηκαν τρεις ανήλικοι και με την απειλή κατσαβιδιού, τους ακινητοποιήσαν, τους έδειραν με κλωστές και μπουνιές και τους έκλεψαν.

Αφού τους άφησαν αιμόφυρτους, τους λήστεψαν δύο κινητά και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα θύματα κατήγγειλαν την επίθεση στο ΑΤ Ακροπόλεως, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν τους ανήλικους δράστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.