ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεσσηνιακός Κόλπος: Εντοπίστηκε ο ψαράς που αγνοούνταν (upd)

Περισυνελέγη σώος από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας

Μεσσηνιακός Κόλπος: Εντοπίστηκε ο ψαράς που αγνοούνταν (upd)

(Aνανέωση από αρχικό κείμενο 10:30) Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 55χρονου άνδρα που είχε πάει για ψάρεμα σε βράχια, στη θέση «Καφιόνα» του Μεσσηνιακού κόλπου και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα, καθώς περισυνελέγη σώος από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Για τον εντοπισμό του 55χρονου υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από ένα πλωτό του λιμενικού, παραπλέον πλοίο και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας. Στη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε το συμβάν έπνεαν άνεμοι 6 μποφόρ.


Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό για αγνοούμενο ψαρά στον Μεσσηνιακό Κόλπο.

Ο περίπου 55 ετών άνδρας είχε πάει για ψάρεμα σε βράχια σήμερα το πρωί (28/11) στη θέση «Καφιόνα» στην Περιφέρεια Λακωνίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού, για άγνωστο λόγο ο ψαράς βρέθηκε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για την εύρεσή του.

Στο σημείο σπεύδει σκάφος του Λιμενικού, ενώ έχουν ειδοποιηθεί σκάφος που πλέει κοντά και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην περιοχή πνέουν ασθενείς δυτικοί άνεμοι της τάξης των 3 μποφόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.