ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 53χρονη μέλος του κυκλώματος απατεώνων με τα «μαϊμού» τροχαία

Η 53χρονη Βουλγάρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 53χρονη μέλος του κυκλώματος απατεώνων με τα «μαϊμού» τροχαία

Τα μέλη ενός κυκλώματος απατεώνων με το πρόσχημα ότι τα παιδιά τους έπαθαν ή προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα, τις τελευταίες ημέρες είχαν αποπειραθεί να εξαπατήσουν τουλάχιστον πέντε ηλικιωμένους κατοίκους της Ηγουμενίτσας.

Όμως, η σύλληψη της Βουλγάρας που είχε ρόλο “εισπράκτορα” αναμένεται να οδηγήσει στην εξάρθρωσή του.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν άγνωστοι τηλεφώνησαν σε έναν 83χρονο, τον έπεισαν ότι η κόρη του είχε δήθεν προκαλέσει τροχαίο ατύχημα και του ζήτησαν 10.000 ευρώ για να αποφύγει τη σύλληψή της.

Ο ηλικιωμένος δέχθηκε και οι δράστες του έκλεισαν ραντεβού για να παραδώσει τα χρήματα σε μια συνεργό τους, όπως και έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στο μεταξύ, όμως, η κόρη του 83χρονου επικοινώνησε μαζί του, τον διαβεβαίωσε ότι δεν είχε κάποιο ατύχημα κι έτσι ενημέρωσαν την Ασφάλεια για την παράδοση των χρημάτων, δίνοντας την περιγραφή της γυναίκας που τα παρέλαβε.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την 53χρονη αλλοδαπή, της πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν στην κατοχή της 9.900 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον ηλικιωμένο.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που συνεχίζεται, τις τελευταίες τρεις ημέρες οι συνεργοί της αλλοδαπής είχαν προσπαθήσει να εξαπατήσουν με τον ίδιο τρόπο τουλάχιστον ακόμη τέσσερις κατοίκους της πόλης, οι οποίοι υπέβαλαν σχετική καταγγελία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 53χρονη Βουλγάρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας με την κατηγορία της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.