ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εύβοια: Χειροπέδες σε αλλοδαπό φυγόποινο δράστη 35 διαρρήξεων έπειτα από καταδίωξη στο Αλιβέρι

Οδηγήθηκε το Σάββατο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας

Εύβοια: Χειροπέδες σε αλλοδαπό φυγόποινο δράστη 35 διαρρήξεων έπειτα από καταδίωξη στο Αλιβέρι

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, εντόπισαν σε έναν χωματόδρομο δίπλα στο σπίτι που είχε μόλις διαρρήξει σπάζοντας με πέτρα το τζάμι της μπαλκονόπορτας, στην περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας, ένας αλλοδαπό, ο οποίος αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Όμως, συνελήφθη μετά από σύντομη καταδίωξη, παρά το γεγονός ότι αντιστάθηκε.

Στο εσωτερικό του σακιδίου βρέθηκαν ένα ανδρικό μπουφάν, μία γυναικεία τσάντα και και δύο από τις τρεις συσκευές που είχε κλέψει από το εσωτερικό του σπιτιού. Εκτός από αυτά, κατασχέθηκαν μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και διάφορα κοσμήματα, χρήματα, μια ηλεκτρονική συσκευή και άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και ερευνάται από πού τα είχε κλέψει.

Η προανάκριση που ακολούθησε έκρυβε εκπλήξεις, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός είχε διαπράξει άλλες… 35 διαρρήξεις, 26 σε περιοχές της Βοιωτίας, οκτώ στην Εύβοια και μια στη Φθιώτιδα, οι οποίες έχουν ήδη εξιχνιαστεί από τα τμήματα Ασφαλείας Λιβαδειάς, Χαλκίδας και Λαμίας! Επιπλέον, η Ασφάλεια Χαλκίδας διαπίστωσε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ευβοίας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αλλοδαπός “μπουκαδόρος” οδηγήθηκε το Σάββατο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και διέταξε να οδηγηθεί στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.