ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τζάνειο νοσοκομείο: «Αποκλειστική νοσοκόμα έσπασε στο ξύλο την ηλικιωμένη μητέρα μου»

«Τη βρήκα αιμόφυρτη με σπασμένο κεφάλι, σπασμένη μύτη κα μώλωπες σε όλο το σώμα»

Τζάνειο νοσοκομείο: «Αποκλειστική νοσοκόμα έσπασε στο ξύλο την ηλικιωμένη μητέρα μου»

Σοκ προκαλεί η καταγγελία γυναίκας για αποκλειστική νοσοκόμα που προσέλαβε να φροντίζει την ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία νοσηλευόταν στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Η γυναίκα καταγγέλλει πως η αποκλειστική «έσπασε στο ξύλο» τη μητέρα της.

«Βρήκα τη μητέρα μου αιμόφυρτη με σπασμένο κεφάλι, σπασμένη μύτη κα μώλωπες σε όλο το σώμα» περιγράφει.

Η ηλικιωμένη ενώ νοσηλευόταν για άλλον λόγο, τελικά κατέληξε στον αξονικό τομογράφο και πλέον νοσηλεύεται με κάταγμα στη μύτη και ράμματα στο κεφάλι.

«Η αποκλειστική είπε ότι δεν ξέρει πώς συνέβη αυτό, οι γιατροί μου είπαν ότι τη χτύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο» λέει η καταγγέλλουσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου μέσου και την καταγγελία της κόρης του θύματος, η ηλικιωμένη άρχισε να φωνάζει όταν δεχόταν την επίθεση, ωστόσο, κανείς δεν την άκουσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, η καταγγέλλουσα επικοινώνησε μετά την επίθεση με την αποκλειστική νοσοκόμα και όταν της ζήτησε να της δώσει το τηλέφωνο του γραφείου που την έστειλε, της το έκλεισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.