ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξάρχεια: Συνελήφθη 29χρονος που διακινούσε ναρκωτικά – Η καταγγελία για ξυλοδαρμό & η αστυνομική ενέδρα

Ήταν ο «τρόμος» της περιοχής

Εξάρχεια: Συνελήφθη 29χρονος που διακινούσε ναρκωτικά – Η καταγγελία για ξυλοδαρμό & η αστυνομική ενέδρα

Έπειτα από πολύμηνη έρευνα, οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έναν διακινητή ναρκωτικών ο οποίος δραστηριοποιούνταν στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ο 29χρονος Α.Μ. παρακολουθούνταν, σχεδόν σε καθημερινή βάση, αλλά διέφευγε έως τώρα καθώς ήταν τόσο προσεκτικός στις κινήσεις του.

Η σύλληψή του έγινε, τελικώς, στις 27 Νοεμβρίου από άνδρες της ΟΠΚΕ, που είχαν την πληροφορία ότι θα προχωρήσει σε μια ακόμη διακίνηση στην πλατεία Εξαρχείων.

Παρακολουθήσαν τον ύποπτο και τον είδαν να προσεγγίζει ζαρντινιέρα στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Τρικούπη και να κρύβει ένα σακουλάκι. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε λίγα μέτρα συνάντησε ένα άνδρα από τον οποίο πήρε χρήματα και του έκανε σήμα να πάει στη ζαρντινιέρα, όπως και έγινε.

Τότε επενέβησαν οι αστυνομικοί και με μια καταδρομική επιχείρηση κατάφεραν να περάσουν του χειροπέδες.

Κατά την έρευνα που έγινε, βρέθηκαν πάνω του ένα φιξάκι με χασίς και 10 ευρώ, ενώ στην καβάτζα εντοπίστηκαν και άλλες ποσότητες κάνναβης.

Ήταν ο «τρόμος» της περιοχής

Στις 8 Οκτωβρίου ένα αλλοδαπός είχε καταγγέλλει τον συλληφθέντα για βάναυσο ξυλοδαρμό και ληστεία.

Όπως είπε, του είχε επιτεθεί με απίστευτη αγριότητα, σπάζοντάς του δύο δόντια και χτυπώντας το κεφάλι του στο πάτωμα με δύναμη.

Μετά την επίθεση, κατάφερε να τού αρπάξει το κινητό και 60 ευρώ.

Ο νεαρός στην κατάθεση του είχε ισχυριστεί ότι πρόκειται για έναν αδίστακτο διακινητή και ότι του επιτέθηκε γιατί αποχώρησε από τη συμμορία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς αναμένεται να περάσει σήμερα το κατώφλι του ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.