ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Τσαντίστηκα και τη σκότωσα αλλά τώρα μετάνιωσα»: Προθεσμία για τον 40χρονο που έπνιξε την γυναίκα του

«Τσαντίστηκα και τη σκότωσα αλλά τώρα μετάνιωσα»: Προθεσμία για τον 40χρονο που έπνιξε την γυναίκα του

Προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 40χρονος δράστης που σκότωσε τη συζυγό του, μέσα στο σπίτι τους στη Λακωνία, ενώ τα παιδιά τους κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο.

«Δεν ανέχομαι να με βρίζει μια γυναίκα», φέρεται να είπε ο γυναικοκτόνος στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που τον συνέλαβαν και πρόσθεσε: «Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα. Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του δράστη, Παναγιωτης Παναγόπουλος, ο εντολέας του έχει μετανιώσει τώρα για τις πράξεις του και ανησυχεί για το μέλλον των παιδιών του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης επιτέθηκε στη γυναίκα του μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους και την έπνιξε, ενώ στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και είπε: «Ελάτε σκότωσα τη γυναίκα μου». Ο ίδιος καβγάδισε μαζί της πριν την σκοτώσει, επειδή νόμιζε ότι θα τον αφήσει για κάποιον άλλον άντρα.

Τα παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών παραμένουν με τον αδερφό του θύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 40χρονος θα απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στο δικαστικό μέγαρο της Σπάρτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.