ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία Θεσ/νικη: Η πεθερά σκότωσε τη νύφη με κυνηγετικό όπλο (upd)

Δράστις και θύμα είναι γυναίκες

Δολοφονία Θεσ/νικη: Η πεθερά σκότωσε τη νύφη με κυνηγετικό όπλο (upd)

(Ανανέωση 15:11) Σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά τον πυροβολισμό της 53χρονης γυναίκας στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωί.

Προσωπικοί ήταν οι λόγοι όπως όλα δείχνουν που όπλισαν το χέρι μιας γυναίκας εναντίον της 55χρονης η οποία κατάληξε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, λίγο μετά από τη μεταφορά της.

Σύμφωνα με το GRTimes η 55χρονη έπεσε νεκρή από τα «χέρια» της ίδιας της πεθεράς της, η οποία την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τρεις φορές μέσα σε ζαχαροπλαστείο, με τα κίνητρα της δολοφονίας να παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.

Οι αστυνομικοί εκφράζουν τις τελευταίες ώρες πολλές αμφιβολίες για τη δράστιδα κι ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes, η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιβεβαιώσει τη συγγενική σχέση μεταξύ των δύο γυναικών, καθώς η δράστιδα φέρεται να είναι η πεθερά και το θύμα η νύφη, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδος.

Η 55χρονη, η οποία δέχτηκε τρεις – σύμφωνα με πληροφορίες – πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο, κατέληξε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, λίγο μετά από τη μεταφορά της.

Σύμφωνα με τον αδερφό του θύματος, πήγαινε να πάρει ψωμί όταν εκείνη τη στιγμή ένα άτομο που κατέβηκε από αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Όπως δήλωσε, ενημερώθηκε πως κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή.


Νεκρή είναι η γυναίκα η οποία δέχθηκε πυροβολισμούς από Ρομά γυναίκα σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα, την οποία παρέλαβε ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου, τραυματίστηκε σοβαρά με την κατάσταση της να κρίνεται κρίσιμη και γι’ αυτό λόγω μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και τελικά υπέκυψε στα τραύματα της.

Το θύμα, σύμφωνα με τοπικό μέσο ενημέρωσης, έχει δεχθεί τρεις σφαίρες.

Στο σημείο βρίσκεται ακόμα ισχυρή δύναμη της αστυνομίας που διενεργεί έρευνα, ενώ άγνωστες είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν αλλά και τα κίνητρα της δράστιδος. Να σημειώσουμε ότι θύμα και δράστις είναι γυναίκες, Ρομά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχουν πληροφορίες πως η δράστις πυροβόλησε κατά του θύματος μέσα από ένα αυτοκίνητο, οι οποίες εξετάζονται. Παράλληλα, πηγές κάνουν λόγο και για συνεργό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.