Η «θύελλα» Τραμπ ελπίζω «να μην μας πάρει και μας σηκώσει»...

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε όλες τις γραμμές του Μετρό (upd)

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε όλες τις γραμμές του Μετρό (upd)

(upd) Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε όλες τις γραμμές (1,2 και 3) του Μετρό, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Τρίτης, περίπου δυο ώρες μετά τα αρχικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στους σταθμούς «Σύνταγμα» και «Μοναστηράκι».

Η κίνηση των συρμών διεξάγεται, πλέον, κανονικά σε ολόκληρο το δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς.


Μετά το προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βομβών, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε όλη τη Γραμμή 1 (Ηλεκτρικός).


Η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε ιστοσελίδα για τοποθέτηση βομβών, προχώρησε στην εκκένωση όλων των σταθμών του μετρό στις γραμμές 2 και 3.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 15:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό Συντάγματος και 16:40 στον ηλεκτρικό στο Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, ο λόγος της εκκένωσης όλων των σταθμών είναι επειδή ζητήθηκε εκκένωση του κέντρου ελέγχου, το οποίο βρίσκεται στον σταθμό του Συντάγματος.

Οι συρμοί θα παραμείνουν στις αποβάθρες.

Η κίνηση στους συρμούς της γραμμής 1 πραγματοποιείται από Πειραιά μέχρι το Θησείο και από Ομόνοια μέχρι την Κηφισιά.

Στο σημείο βρίσκονται κλιμάκια πυροτεχνουργών του 5ου Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά που ερευνούν τον χώρο.

Εικόνες από τους κλειστούς σταθμούς έχουν ήδη αρχίσει να δημοσιεύονται στα Social Media.

https://twitter.com/BillyBo_/status/1470759153580785675

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.